nams saison olut

NAMS Saison, Tomaattitilan sadonkorjuuolut

just kun muut kaivaa saderotseja ja villapipoja, niin meillä namsilassa alkaa kesä.

Saisoneita tehtiin aikoinaan koko kesän tarpeisiin, niin meilläkin nyt. NAMSilassa kevät on nimittäin joka syksy. Ja meillä kiire päästä panemaan olutta niin, että sitä riittää koko meidän kesän, eli talven, virkistykseksi.

Roterno-tomaateista pantu NAMSilan Saison on kuplivan raikas ja sopivan kirpeä olut, joka sopii erinomaisesti maustetun lihan ja salaattien kanssa nautittavaksi. Vuodenajat ovat meillä päälaellaan, mutta tomaattien ja oluen maku kohdillaan.

Saisonin meille valmistaa porilainen Beer Hunter’s.

 

nams pastakastike

NAMS Passata DI Madonna, italialainen tuoretomaattikastike

Napolin maku, helsingin resepti ja satakunnan tomaatit, yhdessä pullossa räntäsateen läpi illallispöytään.

Rakastetut NAMS Roterno -tomaatit maistuvat kesältä vuoden ympäri. Siitä inspiroituneena loimme maailman ensimmäisen suomalaisista tomaateista valmistetun passatan, tuoretomaattikastikkeen.

Miten sitä voi maistaa? Nappaa pullo kaupasta mukaasi ja käytä sellaisenaan kylmänä tai maukkaan pastakastikkeen pohjana. Tai  suuntaa illalliselle ravintola Madonnaan. Buon appetito!

 

nams smoothiet

NAMS Smoothie

NAMSILASSA KETÄÄN EI JÄTETÄ YKSIN.

Niinkuin kaikilla kasvitarhoilla niin ei NAMSilassakaan aina kaikki mene niinkuin Strömsössä. Aina joskus joku meidän hedelmistämme vahingossa irtoaa tertustaan tai kolhiutuu poimittaessa tai pakatessa. Mutta meillä NAMSilassa ei ketään jätetä yksin vaan irronneet Roternot, Piccolot ja Encoret sekoitetaan nokkosten, kauran tai tyrnin kanssa ja niistä syntyy kenties Suomen terveellisimpiä välipaloja.