
NAMS Saison, Tomaattitilan sadonkorjuuolut
just kun muut kaivaa saderotseja ja villapipoja, niin meillä namsilassa alkaa kesä.
Saisoneita tehtiin aikoinaan koko kesän tarpeisiin, niin meilläkin nyt. NAMSilassa kevät on nimittäin joka syksy. Ja meillä kiire päästä panemaan olutta niin, että sitä riittää koko meidän kesän, eli talven, virkistykseksi.
Roterno-tomaateista pantu NAMSilan Saison on kuplivan raikas ja sopivan kirpeä olut, joka sopii erinomaisesti maustetun lihan ja salaattien kanssa nautittavaksi. Vuodenajat ovat meillä päälaellaan, mutta tomaattien ja oluen maku kohdillaan.
Saisonin meille valmistaa porilainen Beer Hunter’s.

NAMS Passata DI Madonna, italialainen tuoretomaattikastike
Napolin maku, helsingin resepti ja satakunnan tomaatit, yhdessä pullossa räntäsateen läpi illallispöytään.
Rakastetut NAMS Roterno -tomaatit maistuvat kesältä vuoden ympäri. Siitä inspiroituneena loimme maailman ensimmäisen suomalaisista tomaateista valmistetun passatan, tuoretomaattikastikkeen.
Miten sitä voi maistaa? Nappaa pullo kaupasta mukaasi ja käytä sellaisenaan kylmänä tai maukkaan pastakastikkeen pohjana. Tai suuntaa illalliselle ravintola Madonnaan. Buon appetito!