Smakens Hemlighet

1.

Nytt och modernt växthus möjliggör de bäst-möjliga klimatet åt växterna och tomaterna.

2.

Vår sort valde vi på grund av den bästa smaken, och inte för att maximera produktionsmängden.

3.

Våra tomater plockas och sorteras för hand så att dom inte blir skadade i sorterings-maskiner.

4.

Från skalet inåt hittar du tomatens sanna smak eftersom vi inte besprutar växterna med bekämpningsmedel.

5.

NAMS-tomaterns smak är den bästa, även under vintern.

6.

Tomaterna plockas först när de är helt röda – på det sättet hinner dom få all smak och vackra röda färg så som det ska vara.

7.

Kvisten, tomaternas powerbank, håller tomaterna färska längre och ger dem vatten och näring även efter de har plockats.

8.

Det lönar sig att njuta av tomaterna i deras ”naturliga ordning” – de mognar från kvistens tjocka ända först!.

NAMS tomaternas mogningsprocess

Vanligtvis plockas tomater redan i den här färgen för att kunna överleva automatisk sortering och transport. Tack vare ethylenmogning så får de sin röda färg men ingen smak!

NAMS tomater plockas först helt mogna då smaken är som bästa!