Parhaat tomaattireseptit

Perunarieskaa aamupalaksi
Ainekset
2
|
valmista rieskaleipää
|
100 g
|
juustoraastetta
|
2
|
NAMS tomaattia
|
1/2
|
sipulia viipaloituna
|
loraus
|
hyvää oliiviöljyä
|
tuoretta
|
mustapippuria myllystä
|
maun mukaan
|
tilliä
|
suolakurkkua
|
Valmistus
Viipaloi kuorittu sipuli ja tomaatti. Lorauta pannulle öljyä ja paista vihanneksia. Siirrä sipuli ja tomaatti pannun reunaan ja lisää pannulle rieska. Laita uunivastus uunissa lämpenemään ja jaa juustoraaste rieskojen pintaan.
Nosta koko pannu uuniin ja paahda kunnes juusto on sulanut. Lohkoa suolakurkku ja laita valmiiksi lautaselle. Lisää sitten pannulle gratinoidut rieskat ja lisää niiden päälle tomaattia ja sipuli. Viimeistele vielä tillillä ja mustapippurilla.
Tämä toimii loistavasti vasta tippuneen kahvin kanssa.