Parhaat tomaattireseptit

Puolikuivatut tomaatit

Ainekset
5 kpl
NAMS tomaattia
oliiviöljyä
suolaa
Valmistus

Lohko tomaatit kuuteen osaan ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda tomaatteja 80 asteessa noin 3-4 tuntia. Sammuta uuni ja jätä kuivumaan vielä hetkeksi.

Kun tomaattilohkot ovat jäähtyneet, siirrä ne varovasti suljettavaan purkkiin, ripottele oman maun mukaan suolaa ja kaada päälle oliiviöljyä niin, että tomaatit peittyvät.

Säilytys huoneenlämmössä.

Vinkki! Tomaattien seurassa ollut oliiviöljy ottaa samalla tomaatin makeaa makua ja sopii loistavasti ruoanlaittoon. Älä siis heitä hukkaan tätä hyvin maukasta öljyä.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Täytetyt tomaatit
2 months 2 days ago
Embedded thumbnail for Puolikuivatut tomaatit
2 months 2 days ago

Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Hyvää Suomesta -merkki voi olla pakkauksessa myös näin.

Sydänliiton hyväksymä merkki, joka kertoo suolan ja rasvan kohtuullisesta määrästä.

Merkki osoittaa, että yritys noudattaa Laatutarha-ohjeistoa.