Parhaat tomaattireseptit
Ainekset
5
|
pinkkiä perunaa (tai muuta jauhoista perunaa)
|
1/2
|
sipulia
|
3
|
NAMS tomaattia
|
1
|
munokoiso
|
2 dl
|
kuorittuja hampunsiemeniä
|
4 tl
|
mausteita (kurkuma, chili, maustepippuri, cayane)
|
ripaus
|
suolaa
|
aitoa oliviöljyä
|
Valmistus
Levitä keittiöliina työtasolle ja kerää sen päälle kaikki vihannekset. Lisää pataan hiukan oliiviöljyä ja laita se lämpenemään.
Kuori sipulit ja perunat. Paloittele kaikki vihannekset pataan, ensin sipulit sekä munakoiso, sitten perunat ja lopuksi tomaatit. Työlautaa ei tarvita, jos käytät pientä vihannesveistä, mutta ole varovainen, ettet leikkaa käteen.
Sekoita ja lisää sitten mausteet ja hampunsiemenet. Laita kansi päälle ja tilkka vettä tarvittaessa. Anna kypsyä 20 minuutia ja tarkista sen jälkeen perunan kypsyys.
Kun peruna on kypsää, on aika syödä!