Parhaat tomaattireseptit

nams tomaatticarpaccio

Tomaatticarpaccio ja Rucola-inkiväärisalsaa

Ainekset
400 g
NAMS tomaatteja
3 cm pätkä
inkivääriä
3
kevätsipulia
0,5 dl
auringonkukkaöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl
sherryviinietikkaa
1/4
vihreää chiliä
1/2 rs
Mimis Rucolanversoa
1 rkl
oliiviöljyä
gourmet suolaa
Valmistus

Tee ensin salsa. Raasta inkivääri, pilko kevätsipulit. Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi.

Laita pannulle öljyä ja freesaa kevätsipuleita hetki. Lisää pannulle sherryviinietikka ja kiehauta nopeasti. Leikkaa rucolanversoja muutaman kerran veitsellä. Yhdistä kaikki salsan aineet kulhossa, sekoita ja anna maustua hetki. 

Leikkaa tomaatista siivuja ja asettele ne lautaselle hieman limittäin. Ripottele päälle gourmetsuolaa. Levitä päälle salsaa ja rouhi päälle hieman mustapippuria. Koristele rucolanversoilla.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Rapsakat tomaattileivät
2 kuukautta 1 viikko ago
Embedded thumbnail for Laskiaispullat twistillä
2 kuukautta 3 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Kaapin tyhjennys pasta
3 kuukautta 1 viikko ago
Embedded thumbnail for Tomaattinen saaristolaisleipä
5 kuukautta 1 viikko ago