Parhaat tomaattireseptit

NAMS Paholaisen hillo

Ainekset
500 g
NAMS tomaatteja
1 kpl
punainen paprika
3 kpl
punaista mietoa chiliä
2 kpl
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria
1 tl
oreganoa
2 rkl
(omena) viinietikkaa
2 dl
hillosokeria
Valmistus

Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika ja chilit, poista siemenet. Leikkaa paprikan puolikkaat pieniksi kuutioiksi ja hienonna kuoritut valkosipulin kynnet.

Laita kattilaan pilkotut tomaatit, paprika, chilit ja valkosipuli. Mittaa joukkoon suola, mustapippuri ja oregano. Keitä hiljakseen noin puoli tuntia. Lisää etikka ja hillosokeri, keitä vielä noin 10 minuuttia.

Nosta kattila levyltä ja anna jäähtyä hetki. Täytä puhtaat, kuumat lasipurkit piripintaan hillolla. Sulje purkit huolellisesti.

Säilytä viileässä. Nams!

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Rapsakat tomaattileivät
Yksi kuukausi 5 päivää ago
Embedded thumbnail for Laskiaispullat twistillä
Yksi kuukausi 3 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Kaapin tyhjennys pasta
2 kuukautta 1 viikko ago
Embedded thumbnail for Tomaattinen saaristolaisleipä
4 kuukautta 4 päivää ago

Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Hyvää Suomesta -merkki voi olla pakkauksessa myös näin.

Sydänliiton hyväksymä merkki, joka kertoo suolan ja rasvan kohtuullisesta määrästä.

Merkki osoittaa, että yritys noudattaa Laatutarha-ohjeistoa.