Parhaat tomaattireseptit

Gazpacho

Ainekset
6 kpl
NAMS tomaattia
1 kpl
paprika
2 kpl
avomaankurkkua
2 kpl
kesäsipulia
2
limen mehua
2-3 dl
hiilihapollista vettä
1-2 dl
kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 pala
vaaleaa leipää
suolaa
pippuria
Valmistus

Puhdista vihannekset ja poista paprikasta vihanneskota. Laita vihannekset tehosekoittimeen limen mehun ja oliiviöljyn kera. Soseuta karkeaksi ja lisää joukkoon murennettu leipä, ripaus suolaa sekä pippuria. Sekoita vielä hetki ja keitto on valmista. Kaada keitto pakastimessa olleeseen kulhoon, koristele oliiviöljyllä, yrteillä ja tarjoile leivän kera.

Perinteisen ohjeen mukaan, gazpacho on hyvin nestepitoista, joten ohenna keittoa jos siltä tuntuu.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Tabouleh salaatti
1 viikko 5 päivää ago
Embedded thumbnail for Kirpeä kesäsalaatti
2 kuukautta 2 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Munakoisovuoka
2 kuukautta 2 viikkoa ago

Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Hyvää Suomesta -merkki voi olla pakkauksessa myös näin.

Sydänliiton hyväksymä merkki, joka kertoo suolan ja rasvan kohtuullisesta määrästä.

Merkki osoittaa, että yritys noudattaa Laatutarha-ohjeistoa.