Smakens Hemlighet

1.

Uusi ja moderni kasvihuoneemme takaa kasville ja sen hedelmille parhaan mahdollisen kasvuympäristön.

2.

Lajikkeemme on valittu parhaan maun perusteella – ei tuontantomäärän maksimoimiseksi.

3.

Tomaattimme poimitaan ja lajitellaan kaikki käsin. Koneet eivät kolhi tomaatteja.

4.

Kuoresta löytyy myös tomaatin aito maku, koska emme käytä ruiskutettavia torjunta-aineita.

5.

Nams tomaatin maku on parhaimmillaan myös talvella.

6.

Tomaatit poimitaan vasta täysin kypsänä. Näin ne ehtivät keräämään itseensä kaiken maun ja kauniin punaisen värin.

7.

Tertun vihreä osa säilyttää tomaatit pidempään hyvänä ja antaa tomaateille lisää makua vielä niiden ollessa rasiassa.

8.

Terttutomaatit kannattaa nauttia luonnon kypsyttämässä järjestyksessä – köynnöksen paksummasta päästä alkaen.

NAMS tomaatin kypsyminen

Tavallisesti tomaatit poimitaan jo tässä vaiheessa irti tertustaan laatikoihin. Etyleenikypsymisen takia tomaatti kerää itseensä vielä punaista väriä, mutta ei enää makua.

NAMS tomaatit poimitaan vasta aivan kypsänä kokonaisena terttuna, jolloin niiden maku on parhaimmillaan.