Arvonnan säännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ:

Agrifutura Tomaatit Oy
Postiosoite: Raumanjuovantie 19, 28100 Pori
Puhelin: 044 780 0127 (klo 8–16.30)
Y-tunnus: 3005041-2

 

OSALLISTUJAT:

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta Agrifutura Tomaatit Oy:n työntekijöitä, heidän perheitään, alihankkijoita tai muita arvonnan järjestämiseen osallistuvia. Osallistumiseen ei ole ikärajaa. Palkinnon voittajan ollessa alaikäinen, on hänen osoitettava täysi-ikäinen huoltaja tai muu vastaava henkilö, joka voi vastaanottaa palkinnon hänen puolestaan.

 

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN JA OSALLISTUMISAIKA:

Arvonta järjestetään sivustolla nams.fi/nams036 ajalla 2.–18.6.2023 kaikkien yhteystietolomakkeen täyttäneiden kesken. Arvonta suoritetaan 19.6.2023 mennessä. Agrifutura Tomaatit Oy ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

 

PALKINTO:

Palkintona on 15 rasiaa NAMS-lajikkeita (arvo noin 70 euroa). Palkinto luovutetaan Porissa Agrifutura Tomaatti Oy:n kasvihuoneella tai toimitetaan muun sopimuksen mukaisesti. Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Voittaja maksaa palkinnosta aiheutuvat mahdolliset muut verot ja maksut. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

JÄRJESTÄJÄN OIKEUDET:

Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa voitosta, on Agrifutura Tomaatit Oy:llä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Odottamattomien käänteiden sattuessa järjestäjällä on oikeus tarjota vaihtoehtoista palkintoa. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa ja markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan arvontaan jokainen hyväksyy nämä ehdot. Palkinto ei ole vaihdettavissa, eikä saatavissa käteisenä. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu palkinnoksi saadun matkan aikana. Teknisen epäkohdan, tietoturvallisuusmurron, petoksen tai muun rikkomuksen sattuessa järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruuttaa arvonnan tai lykätä sitä.

 

YLEISTÄ:
Osallistumalla arvontaan osanottaja hyväksyy ja sitoutuu näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Voittajan nimi julkistetaan arvonnan jälkeen verkkosivuilla sekä muissa NAMS tomaattien viestintäkanavissa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla Nams.fi löytyvästä rekisteriselosteesta. Vaatimukset tietojen korjaamisesta tai päivittämisestä tulee osoittaa Agrifutura Oy:lle.

Kerättävät tiedot kaikilta osallistuneilta: Etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköposti ja paikkakunta.